top of page
Spekemat_II.jpg
Anker 1
Norsk lam
Multemousse.jpg

Bli med på food tasting eller bli din egen vert/vertinne

Velkommen til food tasting, som vil gi deg innblikk og en kulinarisk opplevelse innen ulike retter fra ulike verdensdeler. Det serveres alt fra norsk tradisjonell mat med en liten tvist, til retter fra andre Europeiske land og Asia. Hovedfokus er fest-& gourmet mat. Delta på food tasting og vekke sansene til kjente og nye smaker, samtidig som du slipper å måtte lage maten selv. Det vil vi hevde er ganske sosialt og bedagelig. Food tasting vil skje på ulike lokasjoner og litt væravhengig, alt fra ute i privat hage til offentlig sted eller strender og parker om mulig. 

 

Dette er også en god løsning i Korona tider, siden all mat blir servert i porsjoner til hver enkelt gjest, og man unngår mye berøring i motsetning til koldtbord/catering.

 

En liten smakebit og lite utvalg av matretter kan du se her.

Skal du arrangere fest eller har lyst til å invitere venner og kollegaer til en festlig samling? Men er usikker på hva du skal servere? Som regel står man selv og lager all maten, eller så bestiller man catering. 

Hva med å gjøre noe nytt og annerledes?

Du kan enten glede de rundt deg med et hyggelig foodtasting samling selv, eller overrask dine gjester med å gi de en opplevelse med 3-5 retters aften. Du som vert/vertinne inviterer gjestene og kan fokusere på å bruke tiden din på å være sosial med dine gjester.

 

Dette er også en god løsning i Korona tider, siden all mat blir servert i porsjoner til hver enkelt gjest, og man unngår mye berøring i motsetning til koldtbord/catering.

Vi bringer storyen, maten og opplevelsen. Les mer her.

Norsk laks.jpg
Indrefilet med parmesan_salat.jpeg
Kamskjell med chorizo.jpeg
Areas of Expertise
bottom of page