Høstmeny
Sommeren er over og tiden for kjøligere temperatur og mørke kvelder har ankommet. Da er også sesongen for lam og viltmat igang både i hverdagskosen og som festmat. Nedenfor finner du spennende variasjoner av våre berømte høstretter. Kombiner det med en forrett og dessert fra vår kontinentale meny, og vips har du skreddersydd din egen 3-retter til festmiddagen i høstmørket.
Lammende godt

Klassisk tradisjonell fårikål med lam, kål, pepper og salt.

Fårikål med lam, chili, hvitløk, ingefær og soya

Kinesisk fårikål "Hong Kong" style. Lam med bl.a. løk, tofu ost, chee hou saus, shaoxing vin, soya, oyster saus, shitake sopp, mandarin, bambus, gulrot

Fårikål "Mexican style"
Vilt i mørket

Hjortefilet med rotgrønnsaksmix, trøffelblomkål, poteter og plommesaus. Dropper du potetene, får du et deilig lavkarbomåltid i høstmørket

Hjortefilet med sjokolade, fiken, sopp, kålrot og rosenkål

Spicy asiatisk hjorte bowl

Baconrullet hjortemedaljong med rødvinssjalottløk

Reinsdyrfilet med rotgrønnsaker, poteter og kirsebærsaus

Quesedilla med reinsdyr og multer

Reinsdyr maki

Reinsdyrfilet med sopp, pastinakkpure, bacon og aspargesbønner
Lik og følg vår youtube kanal, bedagelig.no og se våre videoer og filmer med høsttema: