top of page

Grillfest på Nordstrand

Oppdatert: 29. sep. 2021

Fredag 02.juli ble det servert, i et hyggelig sosialt lag og grillfest med en 20-talls gjester, ulike matretter på Ljan, Nordstrand.


På menyen fikk gjestene servert blant annet lettgrillet kamskjell m/rosiner, bacon og sitronsaus til forrett.

Grillet entrecote m/kokte pærer, trøffelblomkål, aspargesbønner og choronsaus, laks m/hasselnøttsmør eller chili-ananas-& laurbærmarinert kylling m/ananassaus til hovedrett sammen med vin og øl.


Som en avslutning på måltidene, fikk de servert dessertrettene limemarinerte jordbær m/hvit sjokolademousse og kokosfriterte bananer m/is. Barna fikk også såpeboblestaver og vannpistoler, og det var god stemning og latter blant store og små ute i sommernatten.


Tusen takk til alle gjester som spiste maten, og håper alle ble fornøyde.

Her er et utdrag av gjesteuttalelser og anmeldelser**:


"God mat, kamskjell smakte godt, entrecôte fint stekt og fantastisk saus"

Geir Hagen


"Ingen tvil om at maten blir laget med kjærlighet Hadde kamskjell til forrett, entrecôte med fantastisk tilbehør og fritert banan til dessert.

Alt smakte bare helt fantastisk og var veldig delikat anrettet på fatene og en fryd for både smakssansene og øyet. Anbefales"

Samia Martinsen


"Jeg ble positivt overrasket - hadde ingen kunnskap om nivået på matlagingen FØR måltidet…

Nydelig forrett med flyndre på ruccula, hovedrett biff med alt som hører til - mør, ikke for mye stekt Så etter et par glass til : Jordbær til dessert mmmm. Og superimponert over at May fikset alt nesten uten assistanse til så mange. Anbefales."

Harald Uhlving Hansen


"Nydelig mat ble servert oss denne kvelden, servert av en drivende dyktig vertinne med sans for gourmet mat og en egen evne til å ta vare på sine gjester. Selv valgte jeg kamskjell til forrett, Entrecôte til hovedrett og jordbær/sjokolade desserten. Det var som å få profesjonell mat på en eksklusiv restaurant. Sønnen min på 12, som er på god vei til å bli en feinschmecker, måtte spørre kokken om hva sausen til Entrecôte’n var laget av da den var så god! Alt var laget fra bunnen av og kjøttet var saftig, mørt og velsmakende. Anbefales!"

Wibeke Nordhøy


"Menyen som bestod av kamskjell, entrecôte og fritert banan med is, smakte kjempe- godt. Veldig godt tilbehør og det ble en aller tiders kveld!!"

Kevin McFadden
15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page