top of page

Barna`s Taco fest

Oppdatert: 29. sep. 2021

Flinke barn i alderen 13 år gjennomførte en matlagingsseanse på en tropisk varm norsk sommerdag. Her lærte barna å lage fest tacos på autentisk mexicansk vis helt fra bunnen

Flinke barn på 12-13 år, hadde idag en full matlagingsseanse, under BARNA`S TACO FEST gjennom Bedagelig i 31 graders solstek. Her lært barna å lage fest-tacos på ekte mexicansk vis fra bunnen av. Etter 3 timer i solen ble det endelig klart for å sette seg til bords og nyte sine tacos og avsluttet med flere runder iskrem i solsteken, og naturligvis diplom for vel utført matlaging. Det var god stemning blant barna, til tross for en unormal varm norsk sommerferiedag. Kunne du tenke deg å ha dette for ditt barn og hans/hennes venner er det bare å ta kontakt. Dette er en morsom, lærerik aktivitet for både sosialt lag for barna og/eller bursdager.Her er utdrag av gjesteuttalelser og anmeldelser fra andre**:


"Emily var kjempe fornøyd og koste seg veldig Emily sa at maten var veldig god og samarbeidet og snakkingen. Emily kommer helt sikkert til å lage dette hjemme"

Hanna Getachew


"Kjempegøy og kreativt.Benjamin synes det var lærerikt og skal lage det samme til oss hjemme"

Tuva Andersen


"Tusen takk for herlig arrangementet! Felix var kjempefornøyd, syns at maten var god, at det var gøy å lage alt fra bunnen av."

Sunniva Egge Sipus

9 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page